Zakelijk | Thuis

Unlimited Service

Unlimited experience

Laptop Repair / Desktop Repair

Virus and Spyware Removal

Data Recovery and Backup Plan

Network Design

Cloud Services

Cyber Security

Communicatieplatform FIBERunlimited

Deze tijd vraagt steeds meer om een stabiele en betrouwbare internetverbinding. In de praktijk zien we dat deze tot aan het de meterkast goed geregeld is, maar dat het inpandige netwerk te wensen overlaat. Polymer Optical Fiber (POF) maakt een unieke verbinding tussen inpandige netwerken en de glasvezelkabel onder de grond, zonder het signaal ook maar een bit te vertragen of te verzwakken. Met full access technology biedt FIBERunlimited onbegrensde mogelijkheden. Want stel je eens voor wat je met een razendsnelle en betrouwbare internetverbinding allemaal kunt doen.

Boodschap en tone of voice

FIBERunlimited maakt het maximale mogelijk. In de bouw, de horeca, retail of de zorg; met een razendsnelle en betrouwbare internetverbinding kun je overal je volle potentieel waarmaken. Met POF lever je de allerbeste zorg, bouw je de meest aantrekkelijke huizen, ben je meer dan gastvrij en lever je onderscheidende service. Met ‘Unlimited X’ spreekt de heading tot verbeelding, maar in de body copy komen we direct tot de kern. In een paar regels verklaren we de werking van POF en maken we de potentie van FIBERunlimited duidelijk met een aansprekend, doelgroepspecifiek voorbeeld. De toon is licht en helder. Geen moeilijke woorden en technisch jargon, maar overtuigend en inspirerend: Stel je voor wat je met FIBERunlimited allemaal kunt doen!

FIBERunlimited

Full access technology

In de naam FIBERunlimited komen de essentie en de belofte samen; POF en ongelimiteerde kansen. De pay-off, full access technology, onderstreept de belofte en breidt deze verder uit. FIBERunlimited garandeert onbeperkte toegang – de snelste en beste internetverbinding – met behulp van (LED) technologie. Op een tweede niveau verwijst technology naar alle manieren waarop en middelen waarmee full access gerealiseerd wordt (veilig gebruik van bestaande stroomleidingen, Pico-cellen om het signaal te versterken, etc.)

Contact Us