Zakelijk | Thuis

Beheer via de cloud

Your full access partner

Het is belangrijk dat je (WiFi)netwerk niet alleen vandaag goed is afgestemd op de behoefte van gebruikers, maar dat dit over een jaar nog zo is. Als bijvoorbeeld de situatie op bepaalde afdelingen of locaties tussentijds verandert, moet er eenvoudig op- of afgeschaald kunnen worden. Aan het FIBERunlimited POF-netwerk kun je binnen enkele minuten WiFi access-points toevoegen of afkoppelen.

De access-points staan in directe verbinding met een cloud-based platform waarmee alle aangesloten apparaten automatisch geconfigureerd en beheerd kunnen worden. Een via het web toegankelijk dashboard geeft je alle relevante informatie om het beheer efficiënt te kunnen doen. Zoals: op welke versies apparaten draaien, de signaalsterkte van de WiFi en bijvoorbeeld de actuele netwerkactiviteit. Dit scheelt je aanzienlijk in de tijd en kosten die gemoeid zijn met netwerkbeheer.

Maar dit is nog niet alles. FIBERunlimited kan de gebruikservaring ook op afstand monitoren en indien nodig optimaliseren. Hiermee kunnen bijvoorbeeld pro-actief onderhoud plaatvinden en (potentiele) incidenten gesignaleerd worden. Deze nieuwe vorm van prestatiemanagement is veel efficiënter dan de traditionele, reactieve manier van beheren. Er wordt hierbij ook veel minder een beroep gedaan op de eigen systeembeheerders

Wil je weten hoe netwerkbeheer via het cloud-platform jou kan helpen je volledige potentieel te benutten? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Unlimited Potential

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • FIBERunlimited
  • Databankweg 28
  • 3821 AL Amersfoort
  • The Netherlands

    Inschrijven nieuwsbrief:        news@fiberunlimited.com