Zakelijk | Thuis

Over ons

Your full acces partner

FIBERunlimited. Unlimited Potential

Communicatie is de bakermat van onze samenleving. Door te zorgen voor een betere, toekomstbestendige Internetverbinding willen wij bijdragen aan een beter functionerende maatschappij. Onbeperkte verbinding met de wereld om ons heen net zo gewoon maken als water uit de kraan. Dat is onze missie.

Samenwerking VolkerWessels Telecom

Perfecte connectiviteit wordt ook in de bouwsector steeds belangrijker. In nieuwe woningen en kantoren is state-of-art WiFi een vereiste. Om opdrachtgevers hierin te ontzorgen zijn VolkerWessels Telecom en FIBERunlimited een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Ons gezamenlijke doel is om particulieren en ondernemers een snelle, stabiele en toekomstbestendige, inpandige internetverbinding te garanderen.

Ontstaan FIBERunlimited

Van oorsprong is FIBERunlimited ontwikkelaar van optische verbindingen voor de telecommunicatie-sector. In 2012 zijn wij gestart met de ontwikkeling van onze productlijn OptoXS™. In 2014 hadden wij het eerste werkende product gebaseerd op picocellen. De afgelopen jaren is OptoXS™ uitgegroeid tot de norm voor kwalitatieve WiFi-verbinding. Inmiddels zijn we marktleider in Nederland en hebben we de productie volledig in eigen hand. Onze ambitie is OptoXS™ verder uit te rollen in Europa en de rest van de wereld.

Wil je weten hoe FIBERunlimited jou kan helpen je volledige potentieel te benutten? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs.

Een internetverbinding moet niet alleen tot aan de meterkast foutloos werken. Met FIBERunlimited bieden we een oplossing voor optimale connectiviteit binnen een woning of kantoorpand, schaalbaar en toekomstbestendig. Dit concept pas goed bij onze ambitie van total connectivity, waarbij we gemak en comfort voor iedereen nastreven. De komende tijd gaan wij op verschillende vlakken samenwerken en zorgen we er samen voor dat de internetverbinding ook na de voordeur goed is geregeld.

Wido van de Mast

VolkerWessels Telecom levert de infrastructuur tot de voordeur; wij zorgen voor een goed werkend inpandig netwerk. Voor het installatiewerk gaan we technici van VolkerWessels Telecom opleiden. Verder ontwikkelen we samen een beheeromgeving waarin de integratie van ons product met overige Internet of Things-apparaten centraal staat. Met deze samenwerking versterken wij elkaar. Onze klanten en leveranciers plukken daar de vruchten van.

Steven Bleker

Unlimited Potential

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • FIBERunlimited
  • Databankweg 28
  • 3821 AL Amersfoort
  • The Netherlands

    Inschrijven nieuwsbrief:         news@fiberunlimited.com