Over ons

Your full acces partner

FIBERunlimited is uitgeroepen tot impactmaker door de gemeente Tilburg! Met onze oplossing is het mogelijk om, zowel de zakelijke als consumentmarkt, te voorzien van een krachtige en betrouwbare internetverbinding.

Communicatie is de bakermat van onze samenleving. Door te zorgen voor een betere, toekomstbestendige Internetverbinding, willen wij bijdragen aan een beter functionerende maatschappij. Altijd verbinding met de wereld. Net zo gewoon als water uit de kraan. Dat is onze missie.

In 2012 zijn wij gestart met de ontwikkeling van OptoXS™. In 2014 hadden wij het eerste werkende product dat gebaseerd is op picocellen. De afgelopen jaren is OptoXS™ uitgegroeid tot de standaard voor betere wifi.

De productie van onze gepatenteerde oplossingen hebben wij volledig in eigen hand. In Nederland is FIBERunlimited marktleider. Onze ambitie is OptoXS™ verder uit te rollen in Europa en de rest van de wereld

De mensen achter FIBERunlimited stonden aan de basis van het ontwikkelen van de wifi-standaard. Onze kennis en know how over draadloze netwerken is diep. De kern van FIBERunlimited is de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor de telecomsector met optische verbindingen als uitgangspunt.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen je volledige potentieel te benutten? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.

Unlimited Potential

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • FIBERunlimited
  • Kraaivenstraat 25-17
  • 5048 AB Tilburg
  • The Netherlands