Zakelijk | Thuis

Concept

Full access technology

Technische ontwikkeling

Onze leefomgeving wordt steeds slimmer. Wij hebben nu gemiddeld vijf apparaten met internetverbinding in huis. Over een paar jaar zijn dat er wel 50! Om online video te kijken, muziek te streamen en onze thermostaat te bedienen, is overal snel internet nodig. Gek genoeg hebben we nu supersnel glasvezel tot aan de meterkast, om vervolgens in huis slechte WiFi-ontvangst te hebben. Herkenbaar?

Polymer OPtical Fiber

Om ongehinderd online video te kunnen kijken, je smartwatch, slimme thermostaat en koelkast te kunnen bedienen wil je een supersnelle en stabiele verbinding door je hele huis. FIBERunlimited biedt dit. Polymer Optical Fiber (POF) markeert het begin van een nieuwe generatie inpandige netwerken. Het is de schakel tussen het krachtige glasvezel en de grenzeloze mogelijkheden van het Internet of Things. Kiezen voor POF is kiezen voor het verzenden en ontvangen van data met de snelheid van het licht. Via het netwerk én via WiFi.

OptoXS: Fast ethernet inbouwunits en WiFi access-points

Om de mogelijkheden van het POF-netwerk optimaal te kunnen benutten hebben wij een gepatenteerde lijn voor Fast ethernet inbouwunits en WiFi access-points ontwikkeld: OptoXS™. Alle OptoXS™ WiFi access-points werken op basis van picocellen. Ze bieden een fijnmazig netwerk met perfecte WiFi-dekking én volledig behoud van de aangeboden snelheid. OptoXS™ haalt het optimale uit elke verbinding.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen je volledige potentieel te benutten? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • FIBERunlimited
  • Databankweg 28
  • 3821 AL Amersfoort
  • The Netherlands

    Inschrijven nieuwsbrief:         news@fiberunlimited.com